211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Trannos και Panik Records συνεχίζουν τη συνεργασία

Trannos και Panik Records
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν την επόμενη μεγάλη επιτυχία με τίτλο “Bad Boy 2”.

Trannos και Panik Records συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με νέα και φρέσκα σχέδια για το μουσικό τοπίο. Μετά την επιτυχία του προηγούμενου άλμπουμ του, “Bad Boy”, ο Trannos επιστρέφει με το αναμενόμενο “Bad Boy 2”, το οποίο θα κυκλοφορήσει υπό την αιγίδα της Panik Records. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας έγινε στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία του δυναμικού της και του CEO Γιώργου Αρσενάκου, ενισχύοντας τη δέσμευση των δύο πλευρών για μακροχρόνια συνεργασία.

Το πρώτο “Bad Boy” συγκέντρωσε εκατομμύρια streams και YouTube views, ενώ ο Trannos έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Αναμένεται το “Bad Boy 2” να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη πορεία, προσφέροντας στο κοινό νέες μουσικές εμπειρίες και αποδεικνύοντας την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη.

Με την Panik Records στο πλευρό του, ο Trannos συνεχίζει να διαμορφώνει την πορεία της ελληνικής pop σκηνής, ενισχύοντας τη θέση του ως πρωτοπόρος στην καινοτομία και την ποιότητα της μουσικής του παραγωγής.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τη νέα κυκλοφορία και τις μελλοντικές συνεργασίες που θα φέρουν νέα επιτυχία στον καλλιτέχνη και την εταιρεία παραγωγής.

Trannos και Panik Records συνεχίζουν τη συνεργασία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024