211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Konnie Metaxa: Κυκλοφόρησε το ανανεωμένο «Αν πας με άλλη»

Konnie Metaxa
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια διασκευή με φρέσκο ήχο μιας μεγάλης 90s επιτυχίας.

Η Konnie Metaxa, γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στη σύγχρονη μουσική σκηνή, επανέρχεται στο προσκήνιο με μια ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού «Αν πας με άλλη». Το αρχικό τραγούδι, το οποίο είχε ερμηνεύσει η Πέγκυ Ζήνα το 1995, είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία τότε, αν και η ίδια η καλλιτέχνης αποφάσισε αργότερα να το αποσύρει από τα προγράμματά της.

Η νέα αυτή έκδοση, σχεδόν 30 χρόνια μετά, έρχεται να φέρει φρέσκο αέρα στην ελληνική μουσική σκηνή. Η μουσική του τραγουδιού είναι δημιουργία του Γιώργου Ιωαννίδη, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Terry Siganos. Η παραγωγή της νέας αυτής εκδοχής έχει ανατεθεί στον Χριστόδουλο Σιγανό, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την Κόνι Μεταξά για να δημιουργήσουν ένα κομμάτι που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού.

Η Κόνι Μεταξά, με τη χαρακτηριστική της φωνή και σκηνική παρουσία, έχει ήδη αρχίσει να ερμηνεύει το τραγούδι στο πρόγραμμά της στο νυχτερινό κέντρο Romeo Club. Εκεί εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα της, τον καταξιωμένο Λευτέρη Πανταζή, και την Έλλη Κοκκίνου, δημιουργώντας ένα μοναδικό μουσικό σύνολο που εντυπωσιάζει το κοινό.

Η επιλογή της Κόνι Μεταξά να επανεκτελέσει το «Αν πας με άλλη» δεν είναι τυχαία. Το τραγούδι, αν και παλιό, εξακολουθεί να έχει μια διαχρονική δυναμική που μπορεί να αγγίξει και να συγκινήσει ακόμα και το νεότερο κοινό. Με τη νέα αυτή εκτέλεση, η Κόνι στοχεύει να προσφέρει μια σύγχρονη ερμηνεία που να συνδυάζει τον σεβασμό στην αρχική μορφή του τραγουδιού με μια νέα, ανανεωμένη προσέγγιση.

Konnie Metaxa: Κυκλοφόρησε το ανανεωμένο «Αν πας με άλλη»

Στίχοι

Μου κάνεις κόλπα, παίζεις παιχνιδάκια,
τώρα τελευταία μ’ αποφεύγεις,
δεν με κοιτάς στα μάτια.
Είσαι λίγο κρύος, υπάρχει κάποια ψύχρα,
δεν μπορώ να καταλάβω αν
αν μου λες αλήθεια.

Αν πας με άλλη
θα σου σπάσω το κεφάλι,
γιατί σαν κι εμένα
για σένα δεν υπάρχει άλλη.

Δικαιολογείσαι σαν μικρό παιδί·
αν ποτέ σε πιάσω, δε σε σώνουν
άνθρωποι ούτε θεοί.
Πρόσεξε καλά, θα γίνει σαματάς,
γιατί είσαι πονηρούλης
και άλλες μην κρυφοκοιτάς.

Η πρώτη εκτέλεση:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024