211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Στις 12 Ιουλίου το νέο του άλμπουμ!

Γιώργος Λιβάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα μουσική πρόταση που υπόσχεται να ανανεώσει το καλοκαίρι μας!

Ο Γιώργος Λιβάνης επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο του τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Φτιάχνω Καλοκαίρια». Αυτό το καλοκαιρινό ερωτικό τραγούδι, με μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα, υπόσχεται να γεμίσει τις μέρες μας με αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση.

Το νέο τραγούδι αποτελεί μόνο ένα δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του Γιώργου Λιβάνη, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Ιουλίου από την Panik Platinum. Η συνεργασία του με τον παραγωγό Κώστα Μηλιωτάκη υπόσχεται έναν συνδυασμό μουσικής ποιότητας και στιχουργίας που αγγίζει και αναμφίβολα ξεχωρίζει.

Το «Φτιάχνω Καλοκαίρια» έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μια νέα πτυχή του Γιώργου Λιβάνη και ανεβάζοντας την αναμονή για το ολοκληρωμένο του άλμπουμ. Από την Κυριακή 07 Ιουλίου, το κομμάτι ακούγεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα, δίνοντας στους θαυμαστές του την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι τη μουσική αυτής της νέας δουλειάς.

Μετά από την επιτυχημένη κυκλοφορία του «Φτιάχνω Καλοκαίρια» αλλά και του επερχόμενου άλμπουμ του, ο Γιώργος Λιβάνης αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δυνατότητά του να συνδυάζει το μουσικό του ταλέντο με την ανάγκη του κοινού για φρέσκες μουσικές προτάσεις.

Τα νέα του τραγούδια που έρχονται σύντομα ακούμε και ζωντανά στο Lav Stage Athens όπου εκείνος εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι!

Γιώργος Λιβάνης: Στις 12 Ιουλίου το νέο του άλμπουμ!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024