211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει η Άννα Βίσση

Άννα Βίσση που τραγουδάει Box 2023
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Hotel Ermou

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Δεν έχει ανακοινωθεί

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Hotel Ermou

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Δεν έχει ανακοινωθεί

Η δυναμική Άννα Βίσση είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές και γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις της. Αυτό ισχύει είτε βρίσκεται στη σκηνή μεγάλων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας είτε σε στάδια διαφόρων πόλεων σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Βεβαιωθείτε ότι θα κλείσετε από νωρίς μια καλή θέση στα μπουζούκια μέσω του kratisinow.gr, γιατί διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να μη βρείτε τραπέζι και να χάσετε ένα καταπληκτικό show. Πού τραγουδάει η Άννα Βίσση το καλοκαίρι του 2024; Βρίσκεται στο καλοκαιρινό tour της «Προτιμώ». 

Πού Τραγουδάει η Άννα Βίσση – Πληροφορίες Προγράμματος

Το 2024 ξεκίνησε για την Άννα Βίσση τραγουδώντας στο Hotel Ermou. Πρόκειται για το επαγγελματικό στέκι της μεγάλης τραγουδίστριας, καθώς όχι μόνο εκεί την έβρισκαν οι θαυμαστές της για 8 ολόκληρα χρόνια αλλά επίσης θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στον χώρο αυτόν και τον χειμώνα. Μιας και μάθατε αυτήν την πληροφορία από νωρίς, φροντίστε να κάνετε και την κράτησή σας στο Hotel Ermou για τη Βίσση από νωρίς, αφού οι sold out εμφανίσεις ήταν πολλές και το ίδιο σίγουρα θα συμβεί και τον χειμώνα του 2024. 

Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον χειμώνα; Πού τραγουδάει η Άννα Βίσση αυτό το καλοκαίρι; Όλοι μπορούν να φωνάξουν «Προτιμώ…Άννα Βίσση», γιατί περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η περιοδεία Προτιμώ υπόσχεται απίθανες μουσικές στιγμές με μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος και του παρόντος. Στο ίντερνετ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το tour που χρειάζεστε, από τις στάσεις και τις ημέρες μέχρι τις ιστοσελίδες για να κλείσετε εισιτήρια. 

Άννα Βίσση και Hotel Ermou

Η Άννα Βίσση συνεργάζεται με το Hotel Ermou εδώ και 8 χρόνια, με τον κάθε χρόνο να στέφεται με επιτυχία. Μόνο οι συνεχόμενοι 6 μήνες εμφανίσεων του φετινού έτους μιλούν από μόνοι τους. Όπως ακριβώς κάνει και το γεγονός ότι η Άννα Βίσση θα επιστρέψει εκεί και αυτόν τον χειμώνα.  

Λίγα Λόγια για το Hotel Ermou

Το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας λειτουργεί από το 2015. Βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 130 στο Γκάζι. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό χώρο με άριστους τεχνικούς όπου φιλοξενήθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες μέσα στα χρόνια. 

Ποια Είναι η Άννα Βίσση;

Εμείς απαντήσαμε πού τραγουδάει η Άννα Βίσση, αλλά εσείς τι γνωρίζετε για την καταξιωμένη τραγουδίστρια; Αφήστε, θα σας πούμε εμείς! Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1957 σε ένα χωριό της Λάρνακας στην Κύπρο. Άρχισε τα μαθήματα πιάνου στα 6 της, ενώ στην ηλικία των 13 έλαβε συμμετοχή σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού… και τον κέρδισε κιόλας! Ακολούθησαν περιοδείες στην Κύπρο με την εξίσου ταλαντούχα αδερφή της, τη Λία. Το 1973, δηλαδή στα 16 της, η οικογένεια Βίσση μετακόμισε στην Αθήνα, και η Άννα γρήγορα έκλεισε εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα της εποχής, όπως τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα Αλεξίου. Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το ίδιο έτος. Σπουδαίο σημείο στην καριέρα της, που αποδεικνύει ότι δε φοβάται τα ρίσκα και τις αλλαγές, είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στη ροκ όπερα «Δαίμονες»

Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή του ποια είναι η Άννα Βίσση. Πολλά περισσότερα θα μάθετε για εκείνη βλέποντάς την live τώρα που ξέρετε πού τραγουδάει η Άννα Βίσση. Το πρώτο βήμα και για άλλες εξίσου εκπληκτικές μουσικές εμπειρίες είναι η ανάγνωση των άρθρων της στήλης ποιος τραγουδάει πού.