211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη: Συμφιλιώθηκαν επί σκηνής

Μαρίνα Σάττι - Έφη Θώδη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Είπαν μαζί παραδοσιακά και έκαναν αγκαλιές στη συναυλία της Σάττι.

Η συνάντηση ανάμεσα στη Μαρίνα Σάττι και την Έφη Θώδη στη σκηνή της Τεχνόπολης αποτελεί ένα γεγονός που έχει συγκινήσει το κοινό και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Η έκπληξη αυτή έρχεται σχεδόν τρεις μήνες μετά τις διαφωνίες που είχαν προκύψει μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια των οποίων η Έφη Θώδη είχε δημόσια εκφράσει αρνητική γνώμη για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι “Ζάρι”.

Η θερμή υποδοχή που είχε η Έφη Θώδη στη σκηνή από τη Μαρίνα Σάττι, ξεσήκωσε το κοινό που παρευρέθηκε, ενώ τονίζει τη σπουδαιότητα της στιγμής η αγκαλιά που ακολούθησε την κοινή τους ερμηνεία παραδοσιακών κομματιών. Η συγκίνηση και η αμοιβαία εκτίμηση που εκφράστηκε ανάμεσά τους αποτέλεσαν απόδειξη μιας νέας φιλίας, ενώ μάλιστα η Μαρίνα Σάττι αποκάλεσε την καλεσμένη της “είδωλο”.

Η παρουσία τους στο TikTok, με βίντεο που δείχνουν τη στιγμή της συνύπαρξής τους έχει γίνει viral, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για την επανένωση αυτή στο ευρύ κοινό. Με αυτόν τον τρόπο, η Μαρίνα Σάττι και η Έφη Θώδη δείχνουν ότι η μουσική μπορεί να ενώνει ανθρώπους και να ξεπερνά τις διαφορές, αφήνοντας πίσω τους τις διαμάχες. Να τις δούμε άραγε και σε κάποια συνεργασία;

Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη: Συμφιλιώθηκαν επί σκηνής

@vaggel1s_p

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ!🤪 #ΜΑΡΙΝΑ #θωδη #κιπατσαο #fyp

♬ original sound – Vaggelis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024