211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φαίη Θεοχάρη: Νέο κομμάτι με τίτλο «Χάρη»

Φαίη Θεοχάρη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Φαίη Θεοχάρη αναδύεται στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Φαίη Θεοχάρη συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό της με το νέο της κομμάτι, “Χάρη”, το οποίο κυκλοφόρησε με τη σφραγίδα της Panik Platinum. Αυτό το ανεβαστικό λαϊκό τραγούδι, με μουσική από τους Γιάννη Φρασέρη και Χρήστο Σαντικάι και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, αναδεικνύει τη φωνή και το ταλέντο της Φαίης Θεοχάρη.

Το “Χάρη” έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις ζωντανές της εμφανίσεις στο “Ποσειδώνιο“, όπου μοιράζεται τη σκηνή με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίκο Απέργη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι πιο αγαπημένοι καλλιτέχνες φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, το οποίο σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, χαρίζοντας στο κοινό μια κινηματογραφική εμπειρία που αναδεικνύει την αισθητική και τη δημιουργικότητα της καλλιτέχνιδας.

Με το “Χάρη”, η Φαίη Θεοχάρη συνεχίζει να διανύει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής, προσφέροντας στο κοινό της φρέσκια, ανεβαστική μουσική που αγγίζει και κερδίζει θαυμαστές με κάθε νέα κυκλοφορία της. Αναμφίβολα, στο μέλλον θα την δούμε να είναι ανάμεσα στα πρώτα ονόματα στις λαϊκές πίστες και όχι άδικα, μιας και το ταλέντο αλλά και η παρουσία της ξεχωρίζουν!

Φαίη Θεοχάρη: Νέο κομμάτι με τίτλο «Χάρη»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024