211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Η στιγμή που η κόρη του πέφτει στην αγκαλιά του

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το συγκινητικό στιγμιότυπο που αποδεικνύει πως η οικογένειά του είναι το παν.

Το βράδυ της συναυλίας του στο Βεάκειο Θέατρο αποδείχθηκε μια σπάνια στιγμή που είχε ο Στέλιος Ρόκκος με την κόρη του. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day κατέγραψε τη στιγμή που η νεαρή κόρη του αγκαλιάζει τον πατέρα της, λίγο πριν αυτός ανέβει στη σκηνή.

Ο Στέλιος Ρόκκος, γνωστός για την ευαισθησία του, δεν έκρυψε τη χαρά και το συναίσθημα που τον κυριεύει κάθε φορά που είναι κοντά στα παιδιά του. «Δεν μπορεί να φύγει ποτέ αυτό το άγχος. Άγχος για το πόσο καλός θα είμαι γι’ αυτό τον κόσμο που ήρθε να με ακούσει για άλλη μια φορά μετά από τόσα χρόνια και να φανώ αντάξιος της αγάπης του», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

Η αγκαλιά της κόρης του ήταν μια στιγμή που απαθανατίζει τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στον καλλιτέχνη και την οικογένειά του. «Μεγάλωσε, μεγαλώνει αλλά, όπως πάντα λέω, έχω ένα όπλο, ένα φτυάρι και ένα άλλοθι για τα παιδιά μου», σχολίασε, εκφράζοντας την ανησυχία και την αγάπη του για τα παιδιά του..

Σε μια συναυλία γεμάτη μουσική και συναισθήματα, ο Στέλιος Ρόκκος δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές του, αλλά πάνω απ ‘όλα έδειξε ότι η οικογένεια είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Στέλιος Ρόκκος: Η στιγμή που η κόρη του πέφτει στην αγκαλιά του

image-(1).jpg

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024