211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: «Δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»

Κωνσταντίνος Αργυρός και Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξυμνεί τη συνάδελφό του, θαυμάζοντας το ταλέντο και τη σέξι παρουσία της στα Mad VMA 2024.

Στα Mad Video Music Awards 2024, που θα προβληθούν αποκλειστικά από το Mega την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και με τα σχόλιά του για τη συνάδελφό του, Ελένη Φουρέιρα. Σε συνέντευξή του στα παρασκήνια στον Fipster, ο Αργυρός δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την Φουρέιρα, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο «σέξι παρουσία» της βραδιάς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σχολιάζοντας την παρουσία της Φουρέιρα, ανέφερε πως την γνωρίζει πολλά χρόνια και την εκτιμά ιδιαίτερα για την προσωπικότητα και το ταλέντο της. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα πολλές, γιατί ήμουν πίσω κι ετοιμαζόμουν. Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα σέξι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Χαίρομαι πολύ που είναι πάντα με την οικογένειά της και μου δείχνει το παιδί της. Έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι κάθε φορά που την βλέπει στη σκηνή, εκπλήσσεται από το πόσο ταλαντούχα είναι.

Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: «Δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»

Τα λόγια του Αργυρού δείχνουν την αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουν οι δύο καλλιτέχνες ο ένας για τον άλλο. Είναι αξιοσημείωτο πως, παρά την ανταγωνιστικότητα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ο Αργυρός παραδέχεται με ειλικρίνεια την αρτιότητα της Φουρέιρα στη σκηνή, αναγνωρίζοντας πως «δεν μπορεί να είναι τόσο καλή».

Η Φουρέιρα, με την εκρηκτική της παρουσία και τις δυναμικές της εμφανίσεις, συνεχίζει να μαγεύει το κοινό της, αποδεικνύοντας πως έχει καταφέρει να ισορροπήσει με επιτυχία τον ρόλο της ως καλλιτέχνης και μητέρα. Η δημόσια αναγνώριση από έναν τόσο καταξιωμένο καλλιτέχνη όπως ο Αργυρός επιβεβαιώνει το άστρο της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024