211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρύσπα: Κυκλοφορεί ένα νέο medley με μεγάλες της επιτυχίες

Χρύσπα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επανέρχεται με ακουστικές εκδοχές των επιτυχιών της σε ένα φρέσκο medley.

Η Χρύσπα, μία από τις πιο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έκανε επανεμφάνιση την 1η Ιουλίου 2024 με ένα νέο medley, το “XRYSPA – TSIFTETELI MEDLEY (Acoustic Version)”. Το medley αυτό περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καλλιτέχνιδας σε μια φρέσκια, ακουστική ενορχήστρωση.

Η tracklist του medley ξεκινά με το “Μου Κάνει Πλάκα Ο Θεός”, με τους στίχους και τη μουσική να υπογράφει ο Πήγασος. Το κομμάτι αυτό, γνωστό για τους στίχους και τον ανεβαστικό του ρυθμό, δίνει το ιδανικό εναρκτήριο λάκτισμα στο medley.

Συνεχίζει με το “Το Θύμα”, μια επιτυχία με στίχους του Νάσου Σωκρατίδη και μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη. Το τραγούδι αυτό ενισχύει το ακουστικό αποτέλεσμα που χαρίζει η νέα κυκλοφορία της Χρύσπας.

Το medley προχωρά στο “Άντρες 100%”, ένα ακόμα τραγούδι του Πήγασου που δίνει μια δυναμική νότα στο σύνολο με την ιδιαίτερη μελωδία και τους χαρακτηριστικούς στίχους του.

Τελευταίο στη λίστα, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το “Τα ‘Θελες” με στίχους του Γιάννη Λιόντου και μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή. Το τραγούδι αυτό προσθέτει μια ανατρεπτική διάσταση, ολοκληρώνοντας το medley με τον καλύτερο τρόπο.

Η ενορχήστρωση και ο προγραμματισμός έχουν γίνει από τον Χρήστο Παγώνη, ο οποίος κατάφερε να δώσει έναν ακουστικό και σύγχρονο ήχο στις γνωστές επιτυχίες της Χρύσπας. Οι εκτελέσεις οργάνων περιλαμβάνουν μπουζούκια, κλαρίνο, βιολιά, κιθάρες, πλήκτρα, μπάσο και κρουστά, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χρύσπα: Κυκλοφορεί ένα νέο medley με μεγάλες της επιτυχίες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024