211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Άνοιξε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Νίκος Οικονομόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για τον καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, γνωστός για την επιτυχημένη του καριέρα ως λαϊκός τραγουδιστής, αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον τομέα των επιχειρήσεων. Το νέο του εγχείρημα περιλαμβάνει την ίδρυση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το ξενοδοχείο ονομάζεται «Ftelia Black Villas» και βρίσκεται στην περιοχή της Φτελιάς, μία από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές του νησιού. Η Φτελιά, γνωστή για την υπέροχη παραλία της, προσελκύει τόσο Έλληνες όσο και ξένους διάσημους, κάνοντάς την ιδανική τοποθεσία για το νέο αυτό πολυτελές κατάλυμα.

Το «Ftelia Black Villas» συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Οι βίλες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένες με έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση, διαθέτοντας ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρες βεράντες με θέα στη θάλασσα, και διακριτικό σύστημα εξυπηρέτησης που ικανοποιεί τις ανάγκες των επισκεπτών.

Με τη νέα αυτή επένδυση, ο Οικονομόπουλος αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα και η επιτυχία δεν περιορίζονται μόνο στη μουσική σκηνή, αλλά μπορούν να διαπρέψουν και στον απαιτητικό κόσμο της φιλοξενίας. Παράλληλα, τον αγαπημένο καλλιτέχνη βλέπουμε σε εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, σε ένα καλοκαιρινό τουρ που επίσης έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Νίκος Οικονομόπουλος: Άνοιξε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024