211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Με ποιο πρόγραμμα διασκέδασε πρόσφατα;

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά για το νυχτερινό κέντρο.

Μια από τις πρόσφατες βραδιές, ο  Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στο Vogue Club Athens. Αυτό το νέο νυχτερινό κέντρο έχει καθιερωθεί ως προορισμός για όσους αναζητούν ποιοτική διασκέδαση και αξέχαστες εμφανίσεις καλλιτεχνών.

Το Vogue Club Athens, γνωστό για την κομψή ατμόσφαιρα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, φιλοδοξεί να συνεχίσει να προσφέρει αξέχαστες βραδιές στους επισκέπτες του.

Για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, η επίσκεψη στο νέο στέκι της Αθήνας φαίνεται να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασκέδασής τους, με καθεμία από τις βραδιές του να υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία. Και με την παρουσία του Γιώργου Μαζωνάκη, η ατμόσφαιρα φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο απολαυστική και δυναμική.

Ο οικοδεσπότης του σχήματος, Πέτρος Ιακωβίδης – ο οποίος εμφανίζεται εκεί μαζί με τη Ρία Ελληνίδου – πλησίασε τον καλλιτέχνη στο τραπέζι του και μαζί ερμήνευσαν μερικές μεγάλες επιτυχίες κλέβοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Πρόσφατα επίσης με το πρόγραμμα είχε διασκεδάσει και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Γιώργος Μαζωνάκης: Με ποιο πρόγραμμα διασκέδασε πρόσφατα;

Ας υπενθυμίσουμε ότι το Φωταέριο  2024 άνοιξε τις πύλες του με μια ευχάριστη έκπληξη τον περασμένο χειμώνα: ο Μαζωνάκης επέστρεψε στο τιμόνι του προγράμματος και μαζί του έφερε τον Ηλία Καμπακάκη ως μια απροσδόκητη προσθήκη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024