211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έμπατη – North: Εμφανίσεις για τον Θέμη Αδαμαντίδη από Σεπτέμβριο

Αδαμαντίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νυχτερινό στέκι της Αθήνας επιστρέψει δυναμικά μετά το καλοκαίρι.

Η επιστροφή του Θέμη Αδαμαντίδη στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή είναι γεγονός, καθώς από τον Σεπτέμβριο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σχήμα του Έμπατη – North. Το διάσημο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας αναμένεται να υποδεχτεί το κοινό του δυναμικά μετά το καλοκαίρι, με τον Αδαμαντίδη να ηγείται της καλλιτεχνικής σκηνής, φέρνοντας νέο αέρα στο μουσικό πρόγραμμα.

Το ίδιο το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία μέσω του Instagram, γεμίζοντάς μας ανυπομονησία του για τις επερχόμενες εμφανίσεις. Οι εμφανίσεις του θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο κέφι και μουσική που θα ταξιδέψει το κοινό του σε παλιές και νέες επιτυχίες.

Η επιστροφή του Έμπατη – North αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το περασμένο καλλιτεχνικό σχήμα φιλοξένησε καλλιτέχνες όπως ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σπύρος Σπυράκος, δημιουργώντας μια σειρά από αξέχαστες βραδιές. Το κέντρο έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα, προσφέροντας προγράμματα υψηλής ποιότητας και φέρνοντας κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Την περασμένη σεζόν, ο Θέμης Αδαμαντίδης εμφανίστηκε στο Vegas Live Stage, μαζί με την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη, σε μια συνεργασία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι λάτρεις της λαϊκής μουσικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο από τις χαρακτηριστικές φωνές και τη μοναδικότητα που συνοδεύει τις εμφανίσεις του Αδαμαντίδη.

Το Έμπατη – North και ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι έτοιμοι να αναδείξουν ξανά τη μαγεία της νυχτερινής Αθήνας, υποσχόμενοι να χαρίσουν νύχτες γεμάτες από συναίσθημα και αληθινή διασκέδαση!

Έμπατη – North: Εμφανίσεις για τον Θέμη Αδαμαντίδη από Σεπτέμβριο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024