211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης και Κατερίνα Λιόλιου σε ένα μοναδικό ντουέτο!

Πέτρος Ιακωβίδης και Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η εμφάνιση στα Mad VMA 2024: Το ντουέτο Ιακωβίδη – Λιόλιου στο επίκεντρο.

Το νέο ντουέτο που παρουσίασαν ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Κατερίνα Λιόλιου, με τίτλο “Θα Μας Μάθει Όλη Η Χώρα” αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ελληνική μουσική σκηνή. Κυκλοφορώντας από την Panik Records, το τραγούδι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα φετινά Mad VMA 2024, κερδίζοντας θερμές αντιδράσεις από το κοινό.

Η μουσική του κομματιού είναι έργο των Χρήστου Σαντικάι και Γιάννη Φρασέρη, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλλη. Το ντουέτο των δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών έδωσε μια νέα αίσθηση στην ήδη γνωστή επιτυχία εκείνης, συνδυάζοντας τη χημεία τους με έναν φρέσκο μουσικό ήχο.

Η παρουσίαση του τραγουδιού στη σκηνή των Mad VMA ήταν εντυπωσιακή, δείχνοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους και τη δυναμική τους σκηνική παρουσία.

Με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Κατερίνα Λιόλιου να ενώνουν τις φωνές τους σε αυτό το μοναδικό ντουέτο, οι ελπίδες για μελλοντικές συνεργασίες τους και επιτυχίες στο χώρο της ελληνικής μουσικής φαίνονται πιθανές. Το “Θα Μας Μάθει Όλη Η Χώρα” αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες δημιουργίες από αυτό το δυναμικό μουσικό δίδυμο.

Τον τραγουδιστή βλέπουμε σε εμφανίσεις στην πίστα του ολοκαίνουριου Vogue Club Athens (πρώην Frangelico) κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πέτρος Ιακωβίδης και Κατερίνα Λιόλιου σε ένα μοναδικό ντουέτο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024