211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live: Ο διεθνούς φήμης Joe Jonas διασκέδασε με Αργυρό!

Joe Jonas Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο με τον διάσημο σταρ να διασκεδάζει στο κέντρο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το «Fantasia Live» υποδέχθηκε έναν ιδιαίτερο καλεσμένο, τον Joe Jonas, ο οποίος απόλαυσε το φαντασμαγορικό show του δημοφιλούς τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού μαζί με τη Λένα Ζευγαρά. Η είδηση δεν άργησε να κάνει τον γύρο των social media, με βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία του Jonas να κατακλύζουν τα Instagram stories των καλλιτεχνών και του κοινού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης λαϊκής και ποπ μουσικής στην Ελλάδα, δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετίσει τον Αμερικανό τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της παράστασης. Διακόπτοντας για λίγο την ερμηνεία του, ο Αργυρός καλωσόρισε τον Jonas από τη σκηνή και ζήτησε από το κοινό να του δείξει την αγάπη του. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές να πλημμυρίζουν τον χώρο.

Ο Joe Jonas, γνωστός ως μέλος των Jonas Brothers και ως τραγουδιστής του funk-pop συγκροτήματος DNCE, παρακολουθούσε την παράσταση από την πρώτη σειρά και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Μέσα από τα stories του στο Instagram, ο Jonas μοιράστηκε στιγμές από την αξέχαστη βραδιά, αποδεικνύοντας πως απολαμβάνει τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης και τη δυναμική σκηνική παρουσία του Αργυρού.

Ο Joe Jonas βρέθηκε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του πολυτελούς θέρετρου One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα και φαίνεται πως το ελληνικό καλοκαίρι τον κέρδισε για τα καλά. Απολαμβάνοντας τις ομορφιές της πόλης, ο τραγουδιστής δήλωσε ενθουσιασμένος από την ελληνική φιλοξενία και την πολιτιστική ζωντάνια της Αθήνας.

Fantasia Live: Ο διεθνούς φήμης Joe Jonas διασκέδασε με Αργυρό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024