211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΗ VOX ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΧΗΜΑΤΟΣ 2015-16

vox-theodoridou-2015-2016
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι καλλιτέχνες θα ολοκληρώνουν το σχήμα Θεοδωρίδου- Καλλή;

Ένα νέο σχήμα της τελευταίας στιγμής ήρθε να εμφανιστεί στη φετινή νυχτερινή ζωή της πόλης, ύστερα από την ακύρωση των εμφανίσεων της Στέλλας Καλλή στο Club 22. Εκείνη μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο Vox και αναμένεται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Οι δύο τραγουδίστριες μάλιστα, βρέθηκαν πρόσφατα στη φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος και κάθε λεπτομέρεια είναι πλέον έτοιμη.

Μαζί με αυτές, και η επιλογή των τραγουδιστών που θα ολοκληρώνει το σχήμα αυτό. Σταθερός παραμένει ο Παντελής Καναράκης και φέτος, δίνοντας τη δική τους θεατρική νότα στο σχήμα, ενώ μαζί τους στη σκηνή θα εμφανίζεται μαζί τους μια ομάδα νέων καλλιτεχνών, που αποτελείται από το Νικηφόρο, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, το Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει ακόμα οριστεί, όμως όλα δείχνουν να είναι έτοιμη για να γίνει πολύ σύντομα. Ακόμα ένα σχήμα έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα των προορισμών διασκέδασης, που υπάρχουν τη φετινή σεζόν 2015-16 στην πόλη. Θεοδωρίδου Καλλή Vox θα μονοπωλήσουν για τα καλά στο ενδιαφέρον μας, με ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024