211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Βλάχος: Νέο άλμπουμ με τίτλο «Αυτολεξεί»

Πάνος Βλάχος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια εξαιρετική μουσική πρόταση με προσωπική σφραγίδα και συγκλονιστικές συνεργασίες.

Ο Πάνος Βλάχος, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδοποιός, επιστρέφει δυναμικά με το νέο του άλμπουμ «Αυτολεξεί», το οποίο κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group. Σε αυτό το νέο μουσικό εγχείρημα, ο Βλάχος καταφέρνει να ενσωματώσει την προσωπική του σφραγίδα ως δημιουργός, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους σε πολλά από τα κομμάτια.

Το «Αυτολεξεί» αποτελεί μια νέα πρόταση που συνδυάζει την ευαισθησία του δημιουργού με τα κοινωνικά και προσωπικά θέματα που μας απασχολούν. Μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες του, ο Βλάχος μιλά για τις σκέψεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, χαρίζοντας μια μουσική εμπειρία που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο δίσκος ξεχωρίζει για τις σημαντικές συνεργασίες του. Ο Κώστας Παρίσσης, γνωστός μουσικός και παραγωγός, υπογράφει την ενορχήστρωση και συνεισφέρει στη μουσική με τα κομμάτια «Μπορείς να γίνεις τα πάντα» και «Ελαφρώς μεταχειρισμένος». Επιπλέον, η συμμετοχή του Βάϊου Πράπα, που συνέθεσε και ερμηνεύει μαζί με τον Βλάχο το τραγούδι «Μια αγκαλιά αμήχανη», προσθέτει μια μοναδική νότα στον δίσκο.

Οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, καθώς και η Νεφέλη Φασούλη, δίνουν τις φωνές τους σε κομμάτια του άλμπουμ, εμπλουτίζοντας την ποικιλία του δίσκου.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει η διασκευή του τραγουδιού «Είναι γιατρός ο έρωτας», το οποίο αρχικά γράφτηκε από τον Νίκο Καλογερόπουλο για την ταινία «Οι ιππείς της Πύλου». Η επανεκτέλεση αυτού του τραγουδιού από τον Βλάχο και τον Παρίσση αποδίδει φόρο τιμής στο πρωτότυπο, προσδίδοντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη πνοή.

Το άλμπουμ «Αυτολεξεί» είναι μια έκφραση της δημιουργικότητας του Πάνου Βλάχου. Όλα αυτά τα νέα τραγούδια του, μπορεί κανείς να ακούσεις στις συναυλίες του, αυτό το καλοκαίρι.

Πάνος Βλάχος: Νέο άλμπουμ με τίτλο «Αυτολεξεί»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024