211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Γιώργος Λιβάνης ανδρομαχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η συγκινητική αποκάλυψη που έκανε για το όνομα του πρώτου του παιδιού.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης και η σύντροφός του Ανδρομάχη προετοιμάζονται για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day», ο Λιβάνης αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο του μωρού, αλλά και το όνομα που θα του δώσουν.

Λίγες ημέρες πριν από τις δηλώσεις του, με αφορμή την πρεμιέρα του στο Lav Stage Athens, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα gender reveal πάρτι για να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού σε φίλους και συγγενείς. Η συγκίνηση και η χαρά ήταν εμφανείς καθώς όλοι περίμεναν να δουν το χρώμα που θα αποκαλύψει αν το παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, οι φίλοι του τον είχαν πειράξει τόσο πολύ πως θα αποκτούσε κορίτσι, που ο ίδιος είχε αρχίσει να το πιστεύει. Έτσι, όταν είδε το μπλε χρώμα που επιβεβαίωσε ότι το παιδί τους θα είναι αγόρι, νόμιζε πως πρόκειται για άλλη μία πλάκα.

Γιώργος Λιβάνης: Το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Παρ’ όλα αυτά, ο διάσημος τραγουδιστής εξέφρασε τη χαρά του για τον ερχομό του παιδιού ανεξαρτήτως φύλου. Η μεγάλη αποκάλυψη, ωστόσο, ήρθε όταν ο Λιβάνης ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσουν στο αγόρι τους: Γεράσιμος, προς τιμήν του πατέρα του. Η απόφαση να τιμήσουν την οικογένεια του τραγουδιστή με αυτόν τον τρόπο δείχνει τη σημασία που δίνει τους δεσμούς του με την οικογένειά του.

Η πρεμιέρα του

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας πήρε φωτιά με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή και του καλλιτέχνη στο ολοκαίνουριο Lav Stage Athens. Στις 15 Ιουνίου, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή του νέου hot spot της λεωφόρου Ποσειδώνος, χαρίζοντας ένα θέαμα που αποδείχθηκε αντάξιο της φήμης τους και εξασφαλίζοντας sold out από την πρώτη κιόλας βραδιά. Εκεί θα τους απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024