211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Η σχέση της με τον γιο της εκτός σκηνής

Καίτη Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μητρική αγάπη και καλλιτεχνική συνεργασία – η ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής καριέρας.

Η Καίτη Γαρμπή, μια από τις πιο αγαπητές και καταξιωμένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχει μια δυνατή και ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, εκτός από τη δυναμική συνεργασία τους στη σκηνή.

Η Γαρμπή συχνά μιλά με συγκίνηση για τον γιο της, επισημαίνοντας πόσο περήφανη είναι για τα κατορθώματά του. Ο Δημήτρης, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του, Καίτης Γαρμπή και Διονύση Σχοινά, έχει μπει δυναμικά στη μουσική βιομηχανία. Παρά την από κοινού τους παρουσία σε συναυλίες και εμφανίσεις, η Γαρμπή τόνισε σε δηλώσεις τη διάκριση που κάνουν μεταξύ της επαγγελματικής τους συνεργασίας και της οικογενειακής τους σχέσης.

Καίτη Γαρμπή: Η σχέση της με τον γιο της εκτός σκηνής

«Στο σπίτι, με τον Δημήτρη είμαστε καθαρά μαμά και παιδί,» τονίζει η Γαρμπή σε δηλώσεις μετά την πρεμιέρα τους στο Lav Stage Athens.  Αυτή η δήλωση υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης ενός ορίου μεταξύ των δύο κόσμων: της σκηνής και της προσωπικής ζωής. Στο σπίτι, η τραγουδίστρια παραμένει μια απλή μητέρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

«Νιώθω περηφάνεια που τον έχω δίπλα μου, τον πιστεύω πάρα πολύ,» αναφέρει χαρακτηριστικά για την συνεργασία τους επαγγελματικά. Παράλληλα, αναφέρει ότι προετοιμάζεται για τη στιγμή που θα ανοίξει τα φτερά του και θα κινηθεί ανεξάρτητα στη μουσική σκηνή.

«Με τον γιο μου, Δημήτρη, στο σπίτι είμαστε καθαρά μαμά και παιδί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στη δουλειά είναι διαφορετικά. Νιώθω περηφάνεια που τον έχω δίπλα μου, τον πιστεύω πάρα πολύ. Κάποια στιγμή όμως, κι εκείνος θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να είναι μόνος του. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό» ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024