211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ CABARET ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

kokkinou-cabaret
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Απόψε ξεκινά τις εμφανίσεις της η Έλλη Κοκκίνου στο Cabaret!

Ακόμα μια σεζόν επιστρέφει στη σκηνή του Cabaret η Έλλη Κοκκίνου. Μπορεί πριν λίγους μήνες να μοιραζόταν το stage του παραλιακού κέντρου με τους Onirama, όμως τώρα αναλαμβάνει τα ηνία της διασκέδασης στο αντίστοιχο του Κολωνακίου, όπως και τον περασμένο χειμώνα που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Και μπορεί πέρσι να εμφανιζόταν κάθε Τετάρτη εκεί, όμως η τεράστια ανταπόκριση που είχε από το κοινό, την οδήγησαν να αναλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής και του Σαββάτου τη φετινή σεζόν. Η πολυαναμένομενη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί απόψε και το κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα το Κολωνάκι, όπου στεγάζεται το διάσημο στέκι, αναμένεται να πάρει… φωτιά.

Ακόμα ένα δυναμικό σχήμα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των προορισμών διασκέδασης και να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη ζωή των γλεντζέδων της πόλης. Μαζί της, το σχήμα θα ολοκληρώνουν ο Θοδωρής Φέρρης, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή, τρεις νέοι καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού. Λίγες ώρες μακρυά από τη μεγάλη πρεμιέρα και η αγωνία είναι… στο κόκκινο για όσα θα δούμε και θα ακούσουμε απόψε. Αναμφίβολα, το νέο αυτό σχήμα θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024