211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lav Stage Athens: Sold out πρεμιέρα για Γαρμπή – Λιβάνη

Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με εκρηκτικές ερμηνείες και αστείρευτη ενέργεια, οι δύο καλλιτέχνες κατέκτησαν το κοινό στην πρώτη τους εμφάνιση στο νέο hot spot της Αθήνας.

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας πήρε φωτιά με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή και του Γιώργου Λιβάνη στο ολοκαίνουριο Lav Stage Athens. Στις 15 Ιουνίου, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή του νέου hot spot της λεωφόρου Ποσειδώνος, χαρίζοντας ένα θέαμα που αποδείχθηκε αντάξιο της φήμης τους και εξασφαλίζοντας sold out από την πρώτη κιόλας βραδιά.

Η Καίτη Γαρμπή, με την ιδιαίτερη φωνή και την αδιαμφισβήτητη σκηνική της παρουσία, μαγνήτισε το κοινό της, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της μετά τη θριαμβευτική σεζόν στο «Voodoo Athens». Το Lav Stage Athens, αποτελώντας το νέο στολίδι της αθηναϊκής διασκέδασης, υποδέχθηκε τη Γαρμπή με έναν χώρο κατάλληλο για να αναδείξει το ταλέντο της.

Στο πλευρό της, ο Γιώργος Λιβάνης, ένας ανερχόμενος αστέρας της ελληνικής μουσικής σκηνής, ανέδειξε το ταλέντο του με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο Λιβάνης, γνωστός για τη δυναμική του παρουσία και τις σύγχρονες επιτυχίες του, κέρδισε το κοινό με τις ανεβαστικές του ερμηνείες, δίνοντας μια νεανική ενέργεια στη βραδιά. Η σταθερή συνεργασία του με τους ίδιους επιχειρηματίες, που έχουν φέρει στο προσκήνιο επιτυχημένα στέκια όπως το «Romeo» και το «Voodoo», εγγυάται τη συνέχιση αυτής της επιτυχημένης πορείας και στο Lav Stage.

Το πρόγραμμα της βραδιάς ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Σχοινά, προσθέτοντας μια ξεχωριστή νότα στο ήδη δυναμικό ντουέτο. Η σύμπραξη των τριών καλλιτεχνών δημιούργησε ένα μουσικό θέαμα που ξεσήκωσε τους θαμώνες, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους.

Η πρώτη αυτή βραδιά στο Lav Stage Athens ήταν μια εντυπωσιακή έναρξη για την καλοκαιρινή σεζόν, με τους θαυμαστές να ανυπομονούν για τις επόμενες μουσικές παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η επιτυχία της πρεμιέρας καθιστά σαφές ότι το νέο στέκι θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή ζωή της πόλης!

Lav Stage Athens: Sold out πρεμιέρα για Γαρμπή – Λιβάνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024