211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς και Άννα Βίσση το 1997

Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς και Άννα Βίσση το 1997
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναμνήσεις από τη Χρυσή Εποχή της Ελληνικής Μουσικής.

Η δεκαετία του ’00 υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική για την ελληνική μουσική. Η Καίτη Γαρμπή και η Άννα Βίσση, δύο από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες της εποχής, είχαν ήδη κυκλοφορήσει το επιτυχημένο ντουέτο τους «Καλύτερα οι δυο μας». Το τραγούδι αυτό σημείωσε τεράστια επιτυχία, εδραιώνοντας τις δύο τραγουδίστριες ως αχώριστο δίδυμο στη συνείδηση του κοινού.

Η χημεία τους στη σκηνή και στο στούντιο έφερε έναν αέρα ανανέωσης στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε τρία χρόνια πριν από αυτή τη συνεργασία. Η κοινή εμφάνιση των Γαρμπή, Βίσση και Σχοινά ήταν μια από τις σπάνιες που έχουμε δει.

Η φωτογραφία αυτή ενσαρκώνει τη χρυσή εποχή της ελληνικής μουσικής, όταν η συνεργασία μεγάλων καλλιτεχνών ήταν συχνή και μαγνήτιζε τα βλέμματα. Οι θαυμαστές γέμισαν τις πίστες σχεδόν κάθε βράδυ για να δουν τα αγαπημένα τους ονόματα επί σκηνής, ενώ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν συνεχώς τα κομμάτια τους. Η φωτογραφία αυτή, βγαλμένη από εκείνη την εποχή, μας κάνει να αναπολούμε τις εποχές εκείνες και να τις θυμόμαστε με νοσταλγία.

Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς και Άννα Βίσση το 1997

Το καλοκαίρι αυτό την Γαρμπή βλέπουμε σε εμφανίσεις στο ολοκαίνουριο Lav Stage Athens, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Μαζί της ο Γιώργος Λιβάνης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024