211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ FEVER ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια θα ολοκληρώνει το σχήμα Οικονομόπουλος- Χολίδης;

Σίγουρα η μουσική αυτή συνάντηση θα είναι μια από τις κορυφαίες της φετινής χρονιάς. Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρίσκεται για ακόμα μια σεζόν στο σταθερό πλέον στέκι του, το Fever, και στο πλευρό του θα έχει για πρώτη φορά το Χρήστο Χολίδη. Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Νοέμβρη, και πλέον όλες οι λεπτομέρειες έχουν αρχίσει διευθετούνται σταδιακά.

Ανάμεσα σε αυτές και η επιλογή της τραγουδίστριας που θα ολοκληρώσει το σχήμα τους και θα τους συνοδεύσει στην πίστα. Οι ιθύνοντες αποφάσισαν και η Ήβη Αδάμου έκλεισε τη συμφωνία με το κέντρο. Έτσι, αυτή θα είναι που θα ανέβει τη σκηνή του Fever και θα πλαισιώνει τους δύο καλλιτέχνες, δημιουργώντας με το ταμπεραμέντο και το ταλέντο της την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Και τώρα πια, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες, προκειμένου το κοινό να απολαύσει σε ένα μήνα, ένα πρόγραμμα που θα αφήσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το αγαπημένο στέκι της Αθήνας, μας έχει μάθει πάντα… στα καλύτερα. Αυτή η χρονιά αναμένεται άκρως διασκεδαστική και το Fever θα παίξει σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα. Λίγο υπομονή για το μεγάλο ξεκίνημα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024