211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Σε Βραδινή Έξοδο Πρόσφατα – Πού Πήγε;

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αγαπημένη Άννα Βίσση ξέρει πάντα πώς να τραβά τα βλέμματα, όχι μόνο με τις μουσικές της επιτυχίες αλλά και με τις κοινωνικές της εμφανίσεις. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η κορυφαία σταρ του ελληνικού τραγουδιού έκανε άλλη μία εντυπωσιακή βραδινή έξοδο, που τράβηξε τα βλέμματα των θαυμαστών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας παρέα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, και τη σύντροφό του, την Ελένη Βουλγαράκη. Ο Ιωαννίδης, που αποτελεί σημαντικό παίκτη για τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στο επίκεντρο φημών για πιθανή μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, και η συζήτηση αυτή έφτασε να αποτελεί μέρος της βραδιάς.

Η παρέα φάνηκε να περνάει εξαιρετικά, με τη Βουλγαράκη να τραγουδά μαζί της το νέο της τραγούδι «Χρύσόψαρα». Το τραγούδι αυτό έχει ήδη κατακτήσει τα charts και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της.

Η Άννα Βίσση και ο Φώτης Ιωαννίδης δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τη βραδιά, βγάζοντας σέλφι φωτογραφίες, ενώ ο κόσμος γύρω τους απολάμβανε τη χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει τον Ιωαννίδη για τα σχέδιά του, φανερώνοντας την περιέργειά της για το μέλλον του αγαπημένου της ποδοσφαιριστή.

Το βίντεο της βραδιάς, που μοιράστηκε η Βίσση στα κοινωνικά δίκτυα, προκάλεσε ενθουσιασμό στους φανς της, δίνοντας ακόμα μια ματιά στην προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της σκηνής.

Άννα Βίσση: Σε Βραδινή Έξοδο Πρόσφατα – Πού Πήγε;

@annavissiofficial

Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics

♬ original sound – annavissiofficial

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024