211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός σε μαθητές και φοιτητές: «Καλά Αποτελέσματα»

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι ευχήθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης για την εξεταστική περίοδο;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ανθρωπιά και την αγάπη του για τη νεολαία, έστειλε ένα εμψυχωτικό μήνυμα προς τους μαθητές και φοιτητές εν μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων και της εξεταστικής περιόδου. Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ευχήθηκε καλή επιτυχία και εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε όσους περνούν αυτή την κρίσιμη περίοδο της ζωής τους.

Αναλυτικότερα, ο Αργυρός ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν καλά αποτελέσματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις και στους φοιτητές στην εξεταστική τους. Ενθάρρυνε τους νέους να κάνουν λίγη υπομονή και να μην χάσουν την πίστη τους στα όνειρά τους, τονίζοντας ότι μπορούν να επιτύχουν ό,τι επιθυμούν, αρκεί να το ονειρεύονται και να το πιστεύουν.

Η ανάρτηση του Αργυρού δεν πέρασε απαρατήρητη και συγκέντρωσε πολλά σχόλια από τους θαυμαστές του και όχι μόνο. Πολλοί νέοι βρήκαν στο μήνυμά του μια πηγή ενθάρρυνσης. Στηρίζοντας την προσπάθειά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δείχνει πως, πέρα από τη μουσική του, ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την πρόοδο και την ζωή των νέων, δίνοντάς τους τη στήριξη που τόσο χρειάζονται, με τον τρόπο που μπορεί.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά του με την υπόσχεση «Είμαι δίπλα σας!!». Μια κίνηση – παράδειγμα για το πώς οι δημόσια πρόσωπα μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη νεολαία για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Ο διάσημος καλλιτέχνης το καλοκαίρι αυτό πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις στην πίστα του «Fantasia Live» μαζί με τη Λένα Ζευγαρά.

Κωνσταντίνος Αργυρός σε μαθητές και φοιτητές: «Καλά Αποτελέσματα»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024