211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Πότε θα την δούμε στο Θέατρο Πέτρας;

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στα πλαίσια του φετινού τουρ της για τα 30 χρόνια πορείας της.

Η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη μουσική σκηνή και μας καλεί να το γιορτάσουμε μαζί της σε μια σειρά συναυλιών. Αυτή η περιοδεία θα καλύψει ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές κάτω από την… πανσέληνο. Η Βανδή υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες στους θαυμαστές της, ενώ στην Αθήνα θα την δούμε σε ένα μεγάλο live event στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στις 21:30.

Το Θέατρο Πέτρας, με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και την εξαιρετική του ακουστική, θα φιλοξενήσει αυτή την ξεχωριστή συναυλία, αποτελώντας τον ιδανικό χώρο. Στο πλευρό της Βανδή, ο Mente Fuerte θα προσθέσει τη δική του μοναδική νότα στη συναυλία ως special guest, ενώ οι Kings θα συμμετέχουν με την ενέργεια και τον ρυθμό τους.

Η Δέσποινα Βανδή, γνωστή για πάρα πολλές επιτυχίες της επιτυχίες της, ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα hits της καριέρας της, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν της. Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, θα γεμίσει μουσική και διασκέδαση, με την Δέσποινα να παρασύρει το κοινό της σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για τους θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Μην τη χάσετε!

Δέσποινα Βανδή: Πότε θα την δούμε στο Θέατρο Πέτρας;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024