211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ΡΟΚΚΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΣΑΜΚΠΑΝΗΣ ΠΑΟΛΑ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτές είναι οι μεγάλες αποψινές πρεμιέρες στην Αθήνα!

Όλο και νέες πρεμιέρες κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη κάθε εβδομάδα. Αυτή όμως, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να έχει πολλαπλές επιλογές, μιας και πέντε μεγάλα σχήματα θα κάνουν την λαμπερή έναρξή τους και θα αναδιοργανώσουν το χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη για τα καλά. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες με ποιον τραγουδιστή θέλεις να διασκεδάσεις, αν και η απόφαση είναι πράγματι δύσκολη, μιας και οι πρεμιέρες αυτές είναι πολυαναμενόμενες!

  • Γιώργος Σαμπάνης – Acro

Τα περασμένα δύο χρόνια μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας από τη σκηνή του Acro, και τώρα ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζεται και πάλι να μας χαρίσει για τρίτη συνεχή χρονιά τις επιτυχίες του από το αγαπημένο στέκι. Ένα σχήμα που αναμφίβολα θα αποθεωθεί από το κοινό, μιας και μαζί του θα εμφανίζονται Ευρυδίκη και Τάμτα. Ένας αχτύπητος συνδυασμός που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο αυτό το χειμώνα και οι ώρες μετρούν πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Η Αυτοκίνηση επιστρέφει για δεύτερη χρονιά ως live stage στη νυχτερινή διασκέδαση, στο ίδιο χώρο που γνωρίζαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και τα ηνία του προγράμματος αναλαμβάνει, από τον Διονύση Σχοινά που βρέθηκε πέρσι στο stage του, ο Στέλιος Ρόκκος. Ο διάσημος τραγουδιστής φαίνεται να βρήκε το χώρο που θα ταιριάξει απόλυτα με το στυλ της μουσικής του και η πρεμιέρα προβλέπεται να ανεβάσει για τα καλά τη θερμοκρασία!

Το πρώην Wild Rose στο Σύνταγμα, επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με νέα ονομασία -Αpotheke- και αφήνει τα ηνία της διασκέδασης του κοινού του στον Ηλία Βρεττό. Ένας από τους… masters του live clubbing μας καλωσορίζει απόψε στο νέο του στέκι και το μόνο βέβαιο είναι πως θα επικρατήσει πραγματικά το αδιαχώρητο.

  • Πάολα, Αργυρός, Φουρέιρα- Teatro

Ένα σχήμα που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό να κάνει την εμφάνισή του στη νυχτερινή Αθήνα, επιτέλους έφτασε η ώρα να κάνει την πρεμιέρα του. Πάολα και Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελούν δύο δυνατά χαρτιά της νύχτας και η συνύπαρξή τους, μόνο ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσε να αποτελέσει για το κοινό της πόλης. Μαζί τους η Ελένη Φουρέιρα σε ένα μοναδικό σόου, που θα κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις. Απλά, είμαστε έτοιμοι να τους αποθεώσουμε!

  • Έλλη Κοκκίνου- Cabaret

Για ακόμα μια σεζόν η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα, από την ίδια σκηνή που την απολαμβάνουμε τελευταία, και δεν είναι άλλη από εκείνη του Cabaret στο Κολωνάκι. Η διάσημη τραγουδίστρια και το αγαπημένο στέκι του κέντρου της πόλης ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν να εκτοξεύσουν τη διασκέδαση στα ύψη. Μαζί της, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή.

Plus:

  • Πάνος Κιάμος – Club 22

Μπορεί να μην είναι απόψε η μεγάλη του πρεμιέρα, όμως η σειρά εμφανίσεών του ξεκίνησε μόλις χθες, και Πάνος Κιάμος Club 22 διανύουν την πρώτη και μεγαλειώδη εβδομάδα τους στην νυχτερινή Αθήνα. Μαζί του η Αγγελική Ηλιάδη αλλά και οι Kings, δίνοντας την δική τους μοναδική νότα στο σχήμα. Το γεγονός ότι είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που συνεχίζουν τη συνεργασία τους, τραγουδιστής και κέντρο, σίγουρα τα λέει όλα για το πόσο καλά θα μπορούσε να περάσει κανείς εκεί!

Καλή διασκέδαση!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024