211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Πότε ξεκινάει η περιοδεία του; Πότε θα τον δούμε στην Αθήνα;

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα τον δούμε στην Αθήνα;

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικός, επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι με την περιοδεία του με τίτλο «Πάει». Ο Ρόκκος είναι γνωστός για την έντονη επαφή με το κοινό του και τις μοναδικές εμφανίσεις του, και φέτος υπόσχεται να χαρίσει και πάλι αξέχαστες μουσικές βραδιές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η περιοδεία του ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει πάντα ένα θερμό καλωσόρισμα για τον καλλιτέχνη. Από εκεί, ο Ρόκκος θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας συναυλίες που αναμένεται να μαγέψουν το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και νέες μουσικές δημιουργίες.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Στέλιο Ρόκκο στις 3 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο. Η συναυλία αυτή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το Βεάκειο Θέατρο, γνωστό για την εξαιρετική ακουστική και τη μαγευτική θέα του, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια μαγευτική μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Ανυπομονώντας για την εμφάνισή του στην Αθήνα, οι λάτρεις της μουσικής του Ρόκκου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές συναυλίες, γεμάτη συναίσθημα και μουσική. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο, στις 3 Ιουλίου, με τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο!

Στέλιος Ρόκκος: Πότε ξεκινάει η περιοδεία του; Πότε θα τον δούμε στην Αθήνα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024