211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: «Η δύναμη της ζωής μου» λέει για την εγγονή της

Άντζελα Δημητρίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Δημητρίου στο Instagram.

Η Άντζελα Δημητρίου, μία από τις πιο εμβληματικές λαϊκές τραγουδίστριες, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά από μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτήν, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα στιγμιότυπο όπου κρατά το χέρι της εγγονής της, συνοδευόμενο από τη λεζάντα: «Η δύναμη της ζωής μου». Αυτή η φωτογραφία, γεμάτη ζεστασιά και οικογενειακή αγάπη, συγκίνησε το κοινό.

Αυτό το στιγμιότυπο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, εάν λάβουμε υπόψη το πρόσφατο παρελθόν της Άντζελας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Μερικούς μήνες πριν, η Δημητρίου είχε τσακωθεί με την κόρη της, κατηγορώντας την, μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση, για οικονομική καταπίεση. Η κατάσταση είχε οδηγήσει σε ένταση και πάγωμα στις σχέσεις τους.

Το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως οι δυο τους έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν τις διαφορές τους και να επαναφέρουν τη σχέση τους σε μια πιο υγιή βάση. Επιπλέον, η διάσημη τραγουδίστρια έχει πλέον καλή επικοινωνία και με τον γαμπρό της.

Και τώρα, μέσα από αυτή την απλή ανάρτηση, η Δημητρίου μοιράζεται με το κοινό της όχι μόνο την προσωπική της χαρά αλλά και την επανένωση της οικογένειάς της.

Άντζελα Δημητρίου: «Η δύναμη της ζωής μου» λέει για την εγγονή της

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-06_154927

Αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο 4711 Αυτοκίνηση μαζί με την Έλντα Πανοπούλου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024