211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Catalaya Music Area: Τι απαντά για το κλείσιμο λόγω ηχορύπανσης;

παολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με αυτό.

Αναστάτωση προκάλεσαν οι πρόσφατες φήμες για το πιθανό κλείσιμο του Catalaya Music Area στη Θεσσαλονίκη, ενός από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς πολυχώρους διασκέδασης της πόλης. Ο χώρος, γνωστός για τις εμφανίσεις της  τραγουδίστριας Πάολας και του Ηλία Καμπακάκη, μαγνήτισε την προσοχή μετά από καταγγελίες κατοίκων για ηχορύπανση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι καταγγελίες των κατοίκων και οι παραβάσεις για ηχορύπανση οδήγησαν τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε απόφαση να εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης μέτρων κατά του νυχτερινού κέντρου στην περιοχή των σφαγείων.

Η απόφαση, που αναμενόταν να εφαρμοστεί στις 11 Ιουνίου, είχε ανακοινωθεί από τον αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελή Καζαντζίδη, και σκόπευε στη σφράγιση του χώρου για την προστασία της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση.

Ωστόσο, το Catalaya Music Area, που λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων σύμφωνα με τον Ν.4229/2014, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί «λουκέτου».

Σε ανακοίνωσή του, ο πολυχώρος διευκρίνισε ότι έχει λάβει κανονικά άδεια για τη διενέργεια παραστάσεων για το τρέχον έτος, η οποία παραμένει σε ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά, προσφέροντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Catalaya Music Area: Τι απαντά για το κλείσιμο λόγω ηχορύπανσης;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "CATALAYA catalaya_music_area 16ώρ. ...X … X πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του N. 4229/2014. 4229/ Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ KaI ως εκ τούτου ΟΙ παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά."

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024