211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lux Live Stage: Φινάλε απόψε για την Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το «Lux Stage Athens» ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει με ένα επικό φινάλε.

Το «Lux Live Stage»ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει με ένα επικό φινάλε μια από τις πιο αξέχαστες σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα. Τρεις μήνες απόλυτης επιτυχίας και sold out παραστάσεις θα ολοκληρώσουν το μουσικό ταξίδι της Κατερίνας Λιόλιου στις 8 Ιουνίου.

Η Κατερίνα Λιόλιου, γνωστή για τη φωνή και την αυθεντική της παρουσία, έδωσε στο κοινό μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική και συναίσθημα. Από τα προσωπικά της hits μέχρι δημοφιλή τραγούδια, κάθε εμφάνιση της αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για τους θεατές.

Το μουσικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την παρουσία του viral Dj Deleasis, προσφέροντας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ενώ συμμετείχαν ο Θάνος Λάμπρου και η Fani Melemeni, προσθέτοντας επιπλέον φρεσκάδα και ενέργεια στα live shows.

Η Κατερίνα Λιόλιου, με τη δυναμική της παρουσία, απέδειξε για ακόμη μια φορά το ταλέντο και την αγάπη για τη μουσική που την αντιπροσωπεύει. Το closing party στο «Lux» υπόσχεται να είναι μια κορυφαία εμπειρία για όλους τους θαυμαστές της, σηματοδοτώντας το τέλος μιας επιτυχημένης σεζόν γεμάτης μουσική, χορό και ατελείωτη διασκέδαση!

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολάυσετε την Κατερίνα Λιόλιου και τους συνεργάτες της σε αυτήν την τελευταία ζωντανή βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη!

Lux Live Stage: Φινάλε απόψε για την Κατερίνα Λιόλιου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024