211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Πότε ξεκινάει η περιοδεία της – πότε θα τη δούμε στην Αθήνα

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Προτιμώ τουρ έρχεται σύντομα σε πολλά σημεία.

Αυτό το καλοκαίρι, η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με την περιοδεία «Προτιμώ… Άννα Βίσση Tour», χαρίζοντας στους θαυμαστές της μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Η κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνις, με πάνω από 50 χρόνια καριέρας, θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ξεκινώντας τον Ιούλιο από τη Θεσσαλονίκη.

Με την μοναδική ενέργεια και πάθος που τη χαρακτηρίζει, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα παρουσιάσει τις τελευταίες της επιτυχίες, ενώ θα θυμίσει στο κοινό της τα διαχρονικά τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα της. Στο πλευρό της θα έχει την ταλαντούχα ομάδα μουσικών της, με την οποία συνεργάζεται επιτυχώς τα τελευταία οκτώ χρόνια, δημιουργώντας αξέχαστες live εμφανίσεις.

Η περιοδεία αυτή δεν είναι απλώς μια σειρά συναυλιών, αλλά μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και ενέργεια. Η ερμηνεύτρια, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou , δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η σκηνική της παρουσία, το μοναδικό της στυλ και η ικανότητά της να ερμηνεύει με έναν μοναδικό τρόπο κάνουν κάθε εμφάνιση της αξέχαστη.

Στην Αθήνα θα την δούμε τον Σεπτέμβριο, καθώς με αυτή την πόλη θα ολοκληρώσει το τουρ της, με δύο συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Άννα Βίσση: Πότε ξεκινάει η περιοδεία της – πότε θα τη δούμε στην Αθήνα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024