211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Το τραγούδι μου “Χωρίς αναπνοή” το έγραψα σε πούλμαν»

Μιχάλης Χατζηγιάννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη. 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, παραχώρησε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη. Σε αυτή τη συνέντευξη, που προβλήθηκε την Τετάρτη το πρωί, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τις διάφορες πηγές έμπνευσης που του έχουν προσφέρει τα πιο απρόσμενα μέρη και καταστάσεις.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Το τραγούδι μου “Χωρίς αναπνοή” το έγραψα σε πούλμαν»

Μεταξύ άλλων, ο Χατζηγιάννης αποκάλυψε ότι έχει γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο τραγούδι “Χωρίς αναπνοή”, το οποίο έγραψε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με πούλμαν ενώ πήγαινε σε συναυλία με τους μουσικούς του. Αυτή η δημιουργική διαδικασία αποδεικνύει πως η έμπνευση μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη διάθεση και ευαισθησία!

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης ήταν η αποκάλυψη του γουριού του καλλιτέχνη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε με τρυφερότητα για τη μητέρα του, λέγοντας ότι την παίρνει πάντα τηλέφωνο πριν από σημαντικές στιγμές στη ζωή του.

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να παραλείψει τα ανακριβή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τον καλλιτέχνη. Ο Χατζηγιάννης παραδέχτηκε ότι, όπως όλα τα δημόσια πρόσωπα, και ο ίδιος έχει πέσει θύμα υπερβολικών και εντυπωσιακών αναφορών που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ωστόσο, αντιμετωπίζει αυτά τα δημοσιεύματα με ψυχραιμία, γνωρίζοντας πως ο κόσμος έχει μια κλίση προς το εντυπωσιακό και το αιφνιδιαστικό.

Καλοκαιρινές συναυλίες 2024

Ο συνθέτης και ερμηνευτής συναντά αυτό το καλοκαίρι την αγαπημένη ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου σε μια σειρά από συναυλίες που αναμένεται να απογειώσουν την εμπειρία των θεατών.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024