211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lav Stage Athens: Πότε κανουν πρεμιέρα Γαρμπή – Λιβάνης;

Γαρμπή - Λιβάνης;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τις αφίσες που κυκλοφόρησαν με το δυναμικό δίδυμο. 

Η καλοκαιρινή σεζόν για τη διασκέδαση στην Αθήνα αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά, με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή και του Γιώργος Λιβάνης στο ολοκαίνουριο Lav Stage Athens. Η ημερομηνία που πρέπει να… σημειώσετε στο ημερολόγιό σας είναι η 15η Ιουνίου, όταν οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα ανεβούν στη σκηνή και θα μαγέψουν το κοινό τους με τις μοναδικές τους ερμηνείες, κάθε Σάββατο και Κυριακή. 

Η Καίτη Γαρμπή, που είχε κάνει το φινάλε της στο «Voodoo Athens», ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τους ίδιους επιχειρηματίες, αλλά σε έναν νέο χώρο. Το Lav Stage Athens, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος, αποτελεί το νέο hot spot για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο του άνοιγμα.

Ο Γιώργος Λιβάνης, ένας ακόμα αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού, θα βρίσκεται στο πλευρό της Γαρμπή. Ο Λιβάνης συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια σταθερά με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, έχοντας εμφανιστεί σε μαγαζιά όπως το Voodoo και το Romeo. Η χημεία και το ταλέντο των δύο καλλιτεχνών εγγυώνται ένα αξέχαστο θέαμα για τους θαυμαστές τους.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε γνωστή μέσα από τα social media, όπου οι δυο καλλιτέχνες μοιράστηκαν την είδηση με το κοινό τους. Η προσμονή για την πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου είναι μεγάλη, καθώς οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ πλέον κυκλοφόρησαν και οι αφίσες όπως θα δεις παρακάτω. Μαζί τους, ο Δημήτρης Σχοινάς ολοκληρώνει το πρόγραμμα.

Το Lav Stage Athens υπόσχεται να γίνει το νέο στέκι για τις νύχτες μας, με την έναρξή του να δίνεται από δύο από τα πιο λαμπρά αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μην χάσετε αυτήν την μοναδική πρεμιέρα και προετοιμαστείτε για βραδιές γεμάτες κέφι, τραγούδι και χορό.

Lav Stage Athens: Πότε κανουν πρεμιέρα Γαρμπή – Λιβάνης;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAV STAGE (@lavstage)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAV STAGE (@lavstage)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024