211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θανάσης Βασιλάκος: Διασκέδασε στο Lux Stage με Κατερίνα Λιόλιου

Θανάσης Βασιλάκος με Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική βραδιά διασκέδασης στο Lux Stage για τον Θανάση Βασιλάκο.

Μόλις πριν λίγες μέρες, ο Θανάσης Βασιλάκος ολοκλήρωσε τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Bodega Live όπου εμφανιζόταν τους τελευταίους μήνες με μεγάλη επιτυχία. Στο πλευρό τοτ Πάνου Καλίδη, ο καλλιτέχνης παρουσίαζε ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τώρα, έχει χρόνο για ξεκούραση αλλά και για διασκέδαση με συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες βραδιές, ο τραγουδιστής διασκέδασε με το πιο viral πρόγραμμα του καλοκαιριού: την Κατερίνα Λιόλιου στο Lux Stage.

Θανάσης Βασιλάκος: Διασκέδασε στο Lux Stage με Κατερίνα Λιόλιου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση της οικοδέσποινας και ανέβηκε να ερμηνεύσει μερικά από τα γνωστά του κομμάτια και το κοινό απόλαυσε αυτή την ολιγόλεπτη εμφάνιση, χαρίζοντάς του το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Παράλληλα, το νέο του τραγούδι του καλλιτέχνη με τίτλο «Μαζί σου κόλλημα» κυκλοφόρησε πριν από τρεις εβδομάδες και έχει ξεπεράσει ήδη τις 650.000 προβολές στο Youtube και έχει γίνει viral στα social media, ιδίως στο Tik Tok, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να δημοσιεύουν το ένα βίντεο μετά το άλλο.

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας σύντομα. Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο βήμα και συνεργασία του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024