211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφορεί το “Fuego 2024 version”

Ελένη Φουρέιρα σκίτσο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ακόμα πιο χορευτική και με oriental αίσθηση επανεκτέλεση του anthem.

Η Ελένη Φουρέιρα, η αναμφισβήτητα πιο λαμπερή και πετυχημένη pop star της Ελλάδας, έκανε μία θριαμβευτική επιστροφή στη σκηνή της Eurovision με το “Fuego 2024 version”.

Η νέα αυτή έκδοση του δημοφιλούς τραγουδιού, με την προσθήκη χορευτικών και oriental στοιχείων, ανέβασε τη διάθεση και αποτέλεσε το απόλυτο highlight του opening της φετινής διοργάνωσης στο Μάλμε της Σουηδίας.

Την ανανεωμένη εκδοχή του “Fuego” επιμελήθηκε ο Alex Leon, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή σε ένα ήδη αγαπημένο κομμάτι.

Το “Fuego” είχε πρωτοπαρουσιαστεί στη Eurovision του 2018, όπου η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο και κατέκτησε τις καρδιές του ευρωπαϊκού κοινού, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση. Το τραγούδι, που συντέθηκε από τους Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick, γνώρισε τεράστια επιτυχία και έγινε διεθνές hit. Ήταν το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνη της Ελλάδας που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ βρέθηκε στις top50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες.

Η αναβίωση του “Fuego” στη σκηνή της Eurovision του 2024 ήταν μια στιγμή γεμάτη ενέργεια, με την Ελένη Φουρέιρα να δίνει μια εκρηκτική performance που ξεσήκωσε τους θεατές. Η Φουρέιρα απέδειξε για ακόμα μία φορά την ικανότητά της να μαγεύει το κοινό με την παρουσία της και τη σκηνική της απόδοση.

Παράλληλα με την επιτυχία του “Fuego 2024 version”, η εκρηκτική τραγουδίστρια συνεχίζει να κυκλοφορεί νέα μουσική, με το πρόσφατο single της “Αεροπλάνο” να βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των charts. Επιπλέον, η πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή της περιοδεία ξεκινά στις 26 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στους θαυμαστές της τη δυνατότητα να την απολαύσουν ζωντανά.

Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφορεί το “Fuego 2024 version”

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024