211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ermou: Με Άννα Βίσση διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Άννα Βίσση και παίκτες ολυμπιακού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά την ιστορική τους νίκη στο Conference League.

Η Άννα Βίσση έκανε το μεγάλο της φινάλε στο Hotel Ermou και έκλεισε μια ακόμα μοναδική και άκρως δυναμική σεζόν. Φυσικά, στο φινάλε αυτό που έγινε τελικά την Πέμπτη 30 Μαΐου, παρόντες ήταν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν κερδίσει μια ημέρα πριν στο Conference League.

Αν και φίλαθλος του αντίπαλου ομίλου, η Άννα Βίσση δέχτηκε με χαρά στον χώρο της να διασκεδάσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού ύστερα από την επιτυχία τους στο Conference League.

Με έναν χιουμοριστικό τρόπο, η τραγουδίστρια προκάλεσε γέλιο στο κοινό αναπαράγοντας τον ύμνο της αντίπαλης ομάδας, παρά τη φανέλα που φορούσε.

Ωστόσο, οι στιγμές σοβαρότητας δεν έλειψαν. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κρατώντας ψηλά το τρόπαιο, ανέβηκε στη σκηνή για να υπενθυμίσει τη σπουδαιότητα της κατάκτησης αυτής για την Ελλάδα. “Αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα και πρέπει να το χαρούμε όλοι μαζί”, είπε, δείχνοντας πως ο αθλητισμός μπορεί να γίνει αφορμή για ενότητα και μεγάλες στιγμές περηφάνιας.

Η βραδιά αυτή αποτελεί ένα έμπρακτο παράδειγμα του πώς ο αθλητισμός μπορεί να ξεπεράσει τα όρια των ομάδων και να συνενώσει ανθρώπους ανεξαρτήτως προτιμήσεων. Φυσικά, στα social media κυκλοφόρησαν αποσπάσματα από αυτή τη μοναδική βραδιά!

Hotel Ermou: Με Άννα Βίσση διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024