211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

Ανδρομάχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε η εγκυμονούσα τραγουδίστρια στο Fay’s Time. 

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή “Fay’s Time” με τη Φαίη Σκορδά, η Ανδρομάχη μίλησε για την εκπληκτική αλλαγή της σχέσης της με τον Γιώργο Λιβάνη από φιλική σε ερωτική. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο τους είχαν μια πολυετή φιλία πριν ανακαλύψουν ότι υπήρχε κάτι περισσότερο μεταξύ τους.

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

Η Ανδρομάχη ανέφερε πως για πολλά χρόνια δεν έβλεπε τον Γιώργο ως κάτι παραπάνω από έναν καλό φίλο. «Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο και απορώ πώς δεν ήταν», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν τον έβλεπε καν ως άνδρα, αλλά ως έναν φίλο με τον οποίο μπορούσε να μοιραστεί τα πάντα. Η σχέση τους ήταν τόσο κοντινή που συζητούσαν ακόμα και για τα προσωπικά τους θέματα.

Η μετάβαση από τη φιλία στον έρωτα ήταν, όπως περιγράφει η ίδια, ένα «μαγικό timing». Παρότι ο Γιώργος είχε ξεκινήσει να βλέπει την Ανδρομάχη με άλλο μάτι από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, εκείνη χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να αντιληφθεί την αλλαγή στη δυναμική της σχέσης τους. Ο Γιώργος έκανε την κίνησή του, και η Ανδρομάχη τελικά άρχισε να τον βλέπει ως κάτι περισσότερο από φίλο.

«Άρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ και έγινε ερωτική. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πως δεν υπήρχε σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι», εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη, εκφράζοντας την έκπληξή της για το πώς η φιλία τους εξελίχθηκε σε κάτι τόσο όμορφο και μοναδικό.

Αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, ένα αγοράκι που αναμένεται να γεννηθεί σε περίπου τρεις μήνες. Αυτή η νέα φάση στη ζωή τους σηματοδοτεί μια ακόμα μεγαλύτερη δέσμευση και ενισχύει την αίσθηση του «μαγικού timing» που τους έφερε κοντά με έναν τόσο μοναδικό τρόπο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024