211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Για 4 τελευταίες εμφανίσεις στο «Lux Live Stage»!

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει το φινάλε της η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Η Κατερίνα Λιόλιου ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο «Lux Stage Athens» με τέσσερα μοναδικά και ανεπανάληπτα τελευταία shows. Μετά από τρεις μήνες απόλυτα επιτυχημένων και sold out διήμερων εμφανίσεων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια της γενιάς της θα ολοκληρώσει το μουσικό της ταξίδι στη νυχτερινή Αθήνα την Παρασκευή 31 Μαΐου και 7 Ιουνίου, και το Σάββατο 1 και 8 Ιουνίου.

Η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και την παρουσία της, χάρισε στο κοινό μοναδικές μουσικές βραδιές με τις ερμηνείες της. Από τα προσωπικά της hits όπως το «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», και «Τελικά Σου Έστειλα», μέχρι τα δημοφιλή τραγούδια «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου», και «Η Δική Μου Η Τρέλα», η Κατερίνα σφράγισε την εμπειρία της νυχτερινής διασκέδασης με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Το μουσικό πρόγραμμα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την παρουσία του viral Dj Deleasis, ο οποίος προσέφερε ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν επίσης ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ενώ συμμετείχαν ο Θάνος Λάμπρου και η Fani Melemeni, προσθέτοντας επιπλέον φρεσκάδα και ενέργεια στα live shows.

Η Κατερίνα Λιόλιου, με την αυθεντικότητα και τη δυναμική της παρουσία, έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές καλλιτέχνιδες της εποχής μας. Το closing party στο «Lux» υπόσχεται να είναι μια κορυφαία εμπειρία για όλους τους θαυμαστές της, σηματοδοτώντας το τέλος μιας επιτυχημένης σεζόν γεμάτης μουσική, χορό και ατελείωτη διασκέδαση.

Μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την Κατερίνα Λιόλιου και τους ταλαντούχους συνεργάτες της σε αυτήν την τελευταία σειρά εμφανίσεων που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη!

Κατερίνα Λιόλιου: Για 4 τελευταίες εμφανίσεις στο «Lux Live Stage»!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024