211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΕΛΙSSES: Σε καλοκαιρινή περιοδεία με guest την Έλενα Παπαρίζου

ΜΕΛΙSSES
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η «golden guest» της περιοδείας δεν είναι άλλη από την Έλενα Παπαρίζου.

Το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να είναι γεμάτο μουσική και ενέργεια, καθώς οι  ΜΕΛΙSSES, το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας, ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Το δημοφιλές συγκρότημα, γνωστό για την ανεξάντλητη ενέργεια και τη διαδραστική σχέση με το κοινό, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στην περιοδεία αυτή, οι ΜΕΛΙSSES έχουν εξασφαλίσει την παρουσία δύο εξαιρετικών καλλιτεχνών, που θα ενισχύσουν το ήδη εντυπωσιακό πρόγραμμά τους.

Η «golden guest» της περιοδείας δεν είναι άλλη από την Έλενα Παπαρίζου, την αγαπημένη star της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Έλενα, με την εντυπωσιακή καριέρα της και τη μοναδική φωνή της, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στις συναυλίες, καθηλώνοντας το κοινό με τις ερμηνείες της. Με τις αναρίθμητες επιτυχίες και τη θετική ενέργεια που τη χαρακτηρίζει, η παρουσία της αποτελεί εγγύηση για ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.

Στη σκηνή θα ανέβει επίσης η Marseaux, μία από τις πιο ταλαντούχες και ανερχόμενες καλλιτέχνιδες της νεότερης γενιάς. Η Marseaux έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει με τη μουσική της και την εκρηκτική της παρουσία, κερδίζοντας τις καρδιές του κοινού. Η συμμετοχή της στην περιοδεία των ΜΕΛΙSSES προσθέτει μια φρέσκια και δυναμική διάσταση στο πρόγραμμα, κάνοντας κάθε συναυλία μια συναρπαστική εμπειρία.

Οι ΜΕΛΙSSES, με επικεφαλής τον Χρήστο Μάστορα, γνωρίζουν πώς να μετατρέπουν κάθε εμφάνιση σε ένα αληθινό πάρτι. Οι συναυλίες τους χαρακτηρίζονται από την αμεσότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία που ενώνει τους θεατές μέσα από τη μουσική. Με τραγούδια που μιλούν στην καρδιά και ενέργεια που παρασύρει, οι ΜΕΛΙSSES και οι καλεσμένοι τους υπόσχονται ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές.

ΜΕΛΙSSES: Σε καλοκαιρινή περιοδεία με guest την Έλενα Παπαρίζου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024