211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων για Νίκο Οικονομόπουλο- Λένα Παπαδοπούλου στο Θέα!

Αποτέλεσαν, αναμφίβολα, μια από τις κορυφαίες καλοκαιρινές μουσικές συναντήσεις στην παραλιακή. Η Λένα Παπαδοπούλου και ο Νίκος Οικονομόπουλος μας κράτησαν την καλύτερη συντροφιά από την πίστα του Θέα, όπου ακόμα συνεχίζουν τις τελευταίες εμφανίσεις τους, και η επιτυχία ήταν τεράστια, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Η συνεργασία τους για πρώτη φορά, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και ο κόσμος τους αποθέωσε στην κυριολεξία.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το δημοφιλές κέντρο είναι κατάμεστο από το κοινό που συρρέει να απολαύσει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, που έχει μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον του κοινού. Ωστόσο, οι δύο τραγουδιστές, ύστερα από την παράταση που ήδη πήραν, φτάνουν στο τέλος των εμφανίσεων αυτών, οπότε όσοι… πιστοί δεν πρόλαβαν να τους απολαύσουν, θα πρέπει να βιαστούν.

Το ερχόμενο διήμερο, 23 και 24 Οκτωβρίου, θα είναι και το τελευταίο για το αγαπημένο σχήμα, που έβαλε φωτιά στα καλοκαιρινά μας βράδια. Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας χαρίσουν το πιο δυναμικό φινάλε, με τη διασκέδαση να χτυπά κόκκινο και το κοινό να χορεύει ασταμάτητα. Λίγο πριν ετοιμαστούν για τις χειμερινές τους εμφανίσεις, Νίκος Οικονομόπουλος και Λένα Παπαδοπούλου θα δώσουν τα τελευταία τους ραντεβού στην πίστα του Θέα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024