211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη;

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό. 

Στις Σπέτσες άνοιξε τις πόρτες του εξοχικού του σπιτιού ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ανοιχτά για διάφορα θέματα, ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν η τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Λιάγκας, αξιοποιώντας την ευκαιρία, ρώτησε τον Αργυρό αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη με τον σύντροφό του, Τάιλερ. Η απάντηση του Αργυρού ήταν ξεκάθαρη και έβαλε τέλος στις φήμες.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: “Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος”. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να τραγουδήσει στον γάμο και εξέφρασε την απορία του για το πώς βγήκε αυτή η φήμη. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ποτέ. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Πότε είναι ο γάμος; Αν δεν έχω συναυλία εγώ με χαρά να κατέβω”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέχεια εξήγησε ότι ο γάμος είναι προγραμματισμένος να γίνει μεταξύ 28 και 31 Αυγούστου. Η συζήτηση αυτή αποκάλυψε τη χαλαρή και ανθρώπινη πλευρά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την καλή διάθεση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραβρεθεί στον γάμο, εφόσον το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το διάστημα αυτό, τον τραγουδιστή απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις στο «Fantasia Live» .

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024