211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Τι είπε για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι;

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια έκανε μια κίνηση που συζητήθηκε.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για την καριέρα του, την προσωπική του φιλοσοφία, καθώς και για τη συνάδελφό του, Μαρίνα Σάττι. Με ειλικρίνεια και απλότητα, ο Ρόκκος μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη μουσική, την επιτυχία και την τέχνη του.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Ρόκκος δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει το προφίλ του, πρώτα από όλα είμαι μουσικός και ένας μουσικός πρέπει να πειραματίζεται». Για τον Στέλιο Ρόκκο, η μουσική είναι ένας χώρος συνεχούς εξερεύνησης και δημιουργικότητας. Η ανάγκη του να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα είναι αυτό που τον κρατάει ζωντανό και αυθεντικό ως καλλιτέχνη.

Ο Ρόκκος ανέφερε επίσης: «Ποτέ δεν ήμουν πρωταθλητής, ούτε σαν χαρακτήρας. Με ενδιέφερε η αλήθεια που βγάζω μέσα από την τέχνη μου κι αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος». Η μεγαλύτερη επιτυχία του, το τραγούδι «Έμεινα εδώ», τον χαρακτηρίζει απόλυτα και αποτελεί για τον ίδιο ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του. Μέσα από αυτό το τραγούδι, ο Ρόκκος κατάφερε να επικοινωνήσει βαθιά συναισθήματα και να δημιουργήσει μια δυνατή σύνδεση με το κοινό του.

Στέλιος Ρόκκος: Τι είπε για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι;

Όσο για τη Μαρίνα Σάττι, ο Στέλιος Ρόκκος δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη συνάδελφό του. Παρά τα σχόλια που προκάλεσε η συμμετοχή της στη Eurovision, ο Ρόκκος τόνισε την αξία και το ταλέντο της Σάττι, δείχνοντας την υποστήριξή του. «Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό».

Η συνέντευξη δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά του. Ο Ρόκκος αναφέρθηκε και στην ανθρώπινη πλευρά του, εκφράζοντας την ανησυχία του για τα γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας. «Εγώ θα έφευγα, μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας, για χιλιάδες νεκρούς», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, δείχνοντας την ευαισθησία του για τα κοινωνικά ζητήματα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024