211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρεμιέρα του

αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με οικοδεσπότες τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Λένα Ζευγαρά.

Πριν λίγα βράδια, και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024,  το κέντρο διασκέδασης «Fantasia Live» έζησε μια ξεχωριστή βραδιά, με την πρεμιέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού μαζί με τη Λένα Ζευγαρά.  Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κάνει ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, αποφάσισε να απολαύσει μια βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Η παρουσία του εκεί ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς έδειξε πως ακόμη και οι πολιτικοί… χρειάζονται στιγμές ξεγνοιασιάς.

Το ζευγάρι απόλαυσε τη βραδιά σε μια σουίτα του Fantasia, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο τραγουδιστής με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τις αγαπημένες του επιτυχίες κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του κέντρου Fantasia. Ο Χάρης Λεμπιδάκης φρόντισε να εξασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν μια αξέχαστη βραδιά.

Η σειρά εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Λένας Ζευγαρά στο Fantasia αναμένεται να γίνει το γεγονός του καλοκαιριού, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και πολλούς γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Fantasia Live: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρεμιέρα του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024