211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Άκουσε το teaser του νέου της τραγουδιού «Αεροπλάνο»

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.

Η  Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των ελληνικών charts, επιστρέφει δυναμικά με το νέο της single «Αεροπλάνο». Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια, γνωστή για τις μεγάλες επιτυχίες και τα εντυπωσιακά ρεκόρ, μας χαρίζει για ακόμα μία φορά ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που αναμένεται να κυριαρχήσει στα ραδιόφωνα και τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου, οι ακροατές του Μελωδία 102.4 έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αποκλειστικά το νέο τραγούδι με τίτλο «Αεροπλάνο». Το νέο αυτό hit τραβάει την προσοχή με την ιδιαίτερη μουσική του και τους catchy στίχους, που συνθέτουν οι Barrice και Lila, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Beyond.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 24 Μαΐου από την Panik Records, και είναι ήδη προφανές ότι θα προστεθεί στην μακρά λίστα των επιτυχιών της Φουρέιρα!

Με το «Αεροπλάνο», η Ελένη Φουρέιρα μας παρασύρει σε έναν δυναμικό και ρυθμικό κόσμο, όπου η μοναδική της ενέργεια και το ταπεραμέντο της αναδεικνύονται μέσα από κάθε στίχο. Το τραγούδι συνδυάζει σύγχρονους ήχους με ένα ποπ ύφος και υπόσχεται να γίνει το soundtrack του καλοκαιριού.

Ελένη Φουρέιρα: Άκουσε το teaser του νέου της τραγουδιού «Αεροπλάνο»

Η καλλιτέχνιδα, που έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και τα δυναμικά της κομμάτια, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά γιατί θεωρείται μία από τις κορυφαίες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή. Το «Αεροπλάνο» είναι η νέα της πρόκληση και, αν κρίνουμε από το πρώτο άκουσμα, φαίνεται ότι θα πετάξει ψηλά στα charts!

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της, να υπενθυμίσουμε ότι τη διάσημη περφόρμερ τον χειμώνα αυτόν είδαμε σε εμφανίσεις στο Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024