211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio Music Hall: Κάνει έναρξη σήμερα με… sold out διήμερο!

φέρρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θοδωρής Φέρρης και Νίκος Απέργης αναμένεται να ξεσηκώσουν.

Το Posidonio Music Hall επιστρέφει σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στη διασκέδαση της Αθήνας με ένα σχήμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση: Θοδωρής Φέρρης και Νίκος Απέργης, δύο καλλιτέχνες που έχουν εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά!

Το αποτέλεσμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον χώρο του Posidonio Music Hall; Φυσικά, ανεπανάληπτο, αν κρίνει κανείς από το πρώτο διήμερο εμφανίσεών τους που είναι εδώ και μέρες sold out! «Καλά πήγε αυτό», λέει συνεργάτης του νυχτερινού κέντρου που δημοσίευσε μέσα από στόρι του τα νέα, ότι δηλαδή όλο το νυχτερινό μαγαζί είναι κλεισμένο για τις δύο πρώτες βραδιές των δύο καλλιτεχνών.

Posidonio Music Hall: Κάνει έναρξη σήμερα με… sold out διήμερο!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "moutsos_manousos s_manousos 14 14ú. ώ. OPENING ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 MAIOY POSIDONIO MUSICHALL MUSIC HALL ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ DonJulio 210 89 41 033 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ Καλά πήγε αυτό για Παρασκευή Παρασκευή-Σάββατο Σάββατο SOLD OUT"

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ακολουθούνται φανατικά από το δικό τους κοινό ο καθένας και κάθε σεζόν – τουλάχιστον τις τελευταίες – και πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Τον Νίκο Απέργη γνωρίσαμε το 2006 μέσα από τη συμμετοχή του σε παιχνίδι και έκτοτε, σχεδόν 20 χρόνια μετά, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δυναμικούς και αγαπητούς καλλιτέχνες, ειδικά την τελευταία πενταετία. Το ίδιο και ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μετράει ακόμα περισσότερα χρόνια παρουσίας στο μουσικό πεντάγραμμο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024