211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΝΟ GOTHAM CITY ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΝΟ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σάρωσαν στην πρεμιέρα τους Λευτέρης Πανταζής και Νίνο

Το βράδυ της Παρασκευής, 16 Οκτωβρίου, ήταν ξεχωριστό για την πόλη, αφού έκαναν την πρεμιέρα τους νέα σχήματα, κάνοντας το χάρτη της διασκέδασης να αναδιαμορφωθεί για τα καλά. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Gotham City. Λευτέρης Πανταζής και Νίνο πραγματοποίησαν το πρώτο τους μουσικό ραντεβού στη σκηνή του και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αφήσουν πίσω τους μια λαμπερή πρεμιέρα και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και φυσικά τα κατάφεραν. Οι δύο καλλιτέχνες σε τρελά κέφια -και πως άλλωστε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, όταν σε περιμένει ένα κατάμεστο μαγαζί καθώς ανεβαίνεις στη σκηνή- και το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Πανταζής Νίνο θα αποτελούν το πιο καυτό δίδυμο του χειμώνα και η πρώτη εβδομάδα εμφανίσεών τους το απέδειξε για τα καλά.

Ανάμεσα στο κοινό, την πρεμιέρα βρέθηκαν να παρακολουθούν ο Stan αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συχνά πυκνά τους βλέπουμε σε διάφορα σχήματα στην πόλη. Παρότι βρίσκονται σε προετοιμασίες για τις δικές τους πρεμιέρες, ξέκλεψαν λίγο χρόνο για διασκέδαση. Οι δυο τους ανέβηκαν στην πίστα, όταν έκαναν το πρόγραμμά τους Νίνο και Λευτέρης Πανταζής μαζί. Η ολιγόλεπτη αυτή μουσική συνάντηση των τεσσάρων καλλιτεχνών κέρδισε επάξια το πιο θερμό χειροκρότημα, μιας και μας χάρισαν πολλές από τις επιτυχίες τους. Καλή αρχή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024