211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ζουγαννελου βελισσιωτη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Φωτεινή Βελεσιώτου στην Ακτή Πειραιώς;

Μια συνεργασία που κανείς δεν θα φανταζόταν, ωστόσο αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές τους, είναι η μουσική συνύπαρξη της Φωτεινής Βελεσιώτου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς. Δύο εξαιρετικές φωνές από δύο εντελώς διαφορετικά ρεπερτόρια, ενώνονται για πρώτη φορά και μας υπόσχονται έναν  ανεπανάληπτο χειμώνα διασκέδασης και ψυχαγωγίας από το stage του δημοφιλούς μαγαζιού.

Η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου. Λίγο πριν μπει η νέα χρονιά, οι δύο μοναδικές καλλιτέχνιδες θα ενώσουν τις φωνές τους στη διάσημη μουσική σκηνή και θα μας προσφέρουν έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης, γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες.

Η πορεία των δύο ερμηνευτριών μέχρι τώρα, μας έχει αποδείξει πως όχι μόνο μπορούν να κρατήσουν το πρόγραμμα σε υψηλά επίπεδα διασκέδασης, αλλά και πως οι θαυμαστές τους ανυπομονούν για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, μιας και οι δύο τους το… έχουν με αυτό. Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν, για να απολαύσουμε ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς. Μια μοναδική μουσική συνάντηση που χωρίς προσπάθεια θα κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης φέτος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024