211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ VOX ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

theodoriou kalokairi 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεργασία έκπληξη! Ποια διάσημη τραγουδίστρια θα ολοκληρώνει το σχήμα Θεοδωρίδου- Θεοφάνους;

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Θεοφάνους ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί, ύστερα από την περσινή επιτυχημένη συνεργασία τους στη σκηνή του «ΦΩΣ», και μας υπόσχονται έναν ακόμα χειμώνα γεμάτο κέφι και μοναδικές επιτυχίες χρόνων. Τη φορά αυτή, το μοναδικό δίδυμο θα φιλοξενηθεί στο «VOX», ενώ πλέον δεν θα ολοκληρώνει το σχήμα τους ο Παντελής Καναράκης, δίνοντας την ξεχωριστή και πιο… θεατρική του νότα, αλλά μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια.

Φυσικά, πρόκειται για την Στέλλα Καλλή, η οποία μέχρι πριν λίγο καιρό στρεφόταν να δώσει τα χέρια στη συμφωνία με το Club 22 και τον Πάνο Κιάμο, κάτι που ακυρώθηκε τελικά λίγο πριν την πρεμιέρα, παίρνοντας τη θέση της στο σχήμα η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, βρήκε αμέσως το επόμενο σχήμα που θα την φιλοξενήσει, και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στο πλάι των δύο αυτών αγαπημένων καλλιτεχνών. Η Στέλλα Καλλή φαίνεται μια από τις καλύτερες επιλογές για να πλαισιώσει το εν λόγω σχήμα, μιας και συνεργάζεται και εκείνη δισκογραφικά με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ αποτελεί μια εξαίρετη λαϊκή φωνή, για να συνοδεύσει την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου επί σκηνής. Αναμένουμε την λαμπερή πρεμιέρα και τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση που μας ενθουσίασε!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024