211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΥΡΝΑΣ ΣΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ- ΕΠΑΝΕΚΤΕΛΕΣΗ- 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιός διάσημος καλλιτέχνης επανεκτελεί το αγαπημένο 90s σουξέ «Γυρνάς σαν αμαρτωλή»;

Και ποιος δεν ξέρει και έχει αγαπήσει την επιτυχία των 90s που ερμήνευσε ο Δημήτρης Κόκοτας, «Γυρνάς σαν αμαρτωλή»; Το αγαπημένο τραγούδι, παρά τα τόσα χρόνια κυκλοφορίας του, ακούγεται ασταμάτητα ακόμα και σήμερα, και ένας ακόμα καλλιτέχνης ετοιμάζεται να το κυκλοφορήσει σε μια νέα εκτέλεση, που σίγουρα θα αγαπήσουμε πολύ και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Τζάνης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο δισκογραφικό προσκήνιο με την διαχρονική αυτή επιτυχία, που έχει υπογράψει ο Φοίβος. Σε συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Παντζή και Νίκο Σουλιώτη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας χαρίσει και πάλι το διαχρονικό αυτό κομμάτι, σε ένα remix που θα μας κάνει να χορέψουμε ασταμάτητα τον ερχόμενο χειμώνα.

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, που γνωρίσαμε κάποτε μέσα από το ριάλιτι «Dream Show», συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορες πίστες της Αθήνας και μας προσφέρει άφθονη διασκέδαση. Για ακόμα έναν χειμώνα, θα μπορούμε να τον απολαύσουμε από κάποιο αγαπημένο στέκι, ωστόσο ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Πάντως, το comeback του φαίνεται δυναμικό τη χρονιά αυτή με ένα τραγούδι που έχουμε αγαπήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Εν αναμονή λοιπόν, της νέας αυτής κυκλοφορίας!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024