211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΧΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

club 22 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανατροπή στο σχήμα του Club 22: Ποια τραγουδίστρια τελικά θα συνοδεύει τον Πάνο Κιάμο;

Σε λίγες μόλις μέρες Πάνος Κιάμος και Club 22 θα κάνουν την μεγάλη τους επιστροφή στη ζωή της νυχτερινής Αθήνας, αφού την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένη η υπέρλαμπρη πρεμιέρα του σχήματος. Οι πρόβες είναι εντατικές και οι τελευταίες λεπτομέρειες βρίσκονται στην τελικά ευθεία. Ωστόσο, μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Και ενώ λοιπόν, η Στέλλα Καλλή ήταν εκείνη που θα συνόδευε μουσικά τον Πάνο Κιάμο, τελικά θα δούμε μια άλλη τραγουδίστρια στο πλευρό του, ωστόσο, εξίσου αγαπημένη και με μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι. Φυσικά, πρόκειται για την Αγγελική Ηλιάδη, που θα συναντηθεί για πρώτη φορά μουσικά με τον διάσημο τραγουδιστή, και ο συνδυασμός αυτός μόνο μια ευχάριστη έκπληξη μπορεί να αποτελέσει για το κοινό της λαϊκής διασκέδασης.

Η διάσημη τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά στη νύχτα, ύστερα από μια μακρά απουσία, και συνεργάζεται με ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής, δημιουργώντας ένα δίδυμο φωτιά που θα μας προσφέρει ατελείωτο κέφι. Το σχήμα ολοκληρώνουν σταθερά οι Kings, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, δίνοντας τη δική τους φρέσκια και νεανική νότα στο σχήμα. Αναμφίβολα, ο Πάνος Κιάμος και το Club 22, θα κρατήσουν για ακόμα μια σεζόν τα πρωτεία της νυχτερινής διασκέδασης!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024